Petua Untuk Merawat Masalah Keputihan

3:51 PTG
Petua untuk merawat masalah keputihan..Hai hai hai jelitawan semua..petang ni admin nak kongsi petua untuk anda semua..Petua tradisional lagiiii..Petua apa tuu..petua untuk merawat masalah keputihan..Sebelum tu admin nak kongsi dulu apa makna keputihan untuk anda semua..

Maksud Keputihan


Keputihan adalah suatu keadaan yang normal ataupun biasa berlaku tidak kira pada wanita yang belum berkahwin ataupun sudah berkahwin. Malah ia boleh terjadi  dalam keadaan wanita sedang mengandung juga tau..Jangan tak tahu okey...

Keputihan terjadi disebabkan badan kita mengeluarkan ataupun merembas sejenis mukus untuk memastikan keseimbang pH pada vagina ataupun faraj kita. Ia mestilah bersifat asid bagi memastikan keseimbangan di sekitar vagina.

Petua Merawat Keputihan 



Antara petua merawat keputihan adalah:

- Dengan menggunakan yogurt iaitu disapukan pada vagina.Yogurt mampu untuk membunuh kuman ataupun kulat yang ada pada vagina.

- Biji halba yang ditumis dan digunakan dalam masakan kita mempunyai khasiat untuk merawat keputihan tau. Iaitu dengan merebus halba dan minum air rebusan tersebut.

- Bawang putih yang bersifat anti bakteria mampu untuk membunuh bakteria dan kulat pada vagina.Dengan menempek bawang putih pada waktu masuk tidur dan dibuang pada keesokkan paginya.

- Paling penting pastikan vagina sentiasa kering dan kerap kan untuk menukar seluar dalam.

Semoga petua petua yang admin kongsikan di sini dapat memberi manfaat kepada pembaca di luar sana.Bagi yang mengalami masalah keputihan,boleh cuba perua di atas okey..Jangan lupa gunakan Feminine Wash Aura Queen jugak untuk kebersihan dan keselesaan MISS V anda.

TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


Maklumat Lanjut Mengenai Feminin Wash AURA QUEEN



Facebook - Aura Queen - Original
Instagram - aura_queen_original

Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order ) anda boleh Call,
WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

2 ulasan

Write ulasan
anajingga
AUTHOR
1 Jun 2016 2:26 PTG delete

apapun kita sebagai wanita amat sangat perlu menjaga kebersihan dalaman wanita untuk rumahtangga dan juga kesihatan kita kan :)

Reply
avatar
tenku butang
AUTHOR
2 Jun 2016 8:43 PTG delete

ada terbaca keputihan ni jugak bahaya kalau wanita sedang hamil.. betul kan?

Reply
avatar

Terima kasih bersama Aura Queen Original... Serlahkan Auramu! EmoticonEmoticon